0
Toptans.net

SiPARiŞ & DESTEK HATTI 0506 471 19 89

Toptan Ucuz Hediye Kutuları 3 lü Kalp Hediye Kutusu

Ürün Kodu : hs9255

 3 adet büyükten küçüğe iç içe giren toptan kalpli kutular sayesinde almış olduğunuz hediye değer görecek ve arkadaşınızı sizi her saniye aklından çıkartmayacak. 

209.00 TL
KDV DAHİL

Minimum alış adeti : 3

Toptan Ucuz Hediye Kutuları 3 lü Kalp Hediye Kutusu

En sevdiklerinize, biricik ailenize veya arkadaşlarınıza özel günlerde doğum günlerinde almış olduğunuz özel hediyeleri basit bir torba poşet içerisinde vermeyeceksiniz heralde. Bu şekilde hediye vermek almış olduğunuz hediyenin bir hayli değerini düşürür. Günümüzde hediyenin değeri olduğu kadar da toptan hediye kutularının da önemi ve değeri bir hayli büyüktür. Mesela vermiş olduğunuz hediyeyi toptan hediye kutularının içerisinde verirseniz arkadaşınız almış olduğunuz hediyeyi kullanırken koymuş olduğunuz kutuyuda es geçmeyecek. Hatta hediyeden çok toptan hediye kutuları işini görecek. Toptan Ucuz Hediye Kutuları istediğiniz zaman bir makyaj kutusuna dönebilir veya takı organizeri olarak kullanılabilir. Toptan Kalpli Hediye Kutuları genelde kurabiye veya çikolata konularak sunum yapılmaktadır. 3 adet büyükten küçüğe iç içe giren toptan kalpli kutular sayesinde almış olduğunuz hediye değer görecek ve arkadaşınızı sizi her saniye aklından çıkartmayacak. 

Toptan Kalpli Kutu, Toptan İç İçe Geçen Kalpli Kutu, Toptan Hediye Kutusu ve diğer Toptan Kutu Modelleri için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz.

Toptan Hediye Kutuları

Ürün Ölçüleri:

Büyük Boy: 19x21x9 cm

Orta Boy: 16x19x7 cm

Küçük Boy: 15x12x6 cm

Bu ürüne ait yorum bulunmamaktadır.

Yorum yazabilmek için lütfen üye girişi yapınız.

Fırsat ürünleri ürünün piyasa değerinin çok daha altına ve kısıtlı stoklarla satılmaktadır. Aldığınız bütün ürünleri tek kargo fiyatı ödeyerek satın alabilirsiniz.

Sitemizde belirtilen bütün fiyatlara KDV dahil değildir.

Bu ürünü şimdi sipariş verirseniz en geç 17.04.2024 günü kargoya verilecektir.

BENZER ÜRÜNLER

GÜNDEMDEKİ ÜRÜNLER