0
Toptans.net

SiPARiŞ & DESTEK HATTI 0506 471 19 89

Toptan Mustafa Kemal Atatürk Baskılı Çakmak

Ürün Kodu : hsa1876

Türkiye Cumhuriyeti' nin kurucusu olan Mustafa Kemal Atatürk sevdiklerinize hediye edebileceğiniz kullanışlı ve şık bir Hediye Seçimidir.

51.48 TL
KDV DAHİL

Minimum alış adeti : 4

Mustafa Kemal Atatürk Baskılı Çakmak

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk' ün en bilinen fotoğraflarından oluşturulan özel tasarım Atatürk Fotoğraflı Çakmak Çeşitleri toptans.net' te en uygun fiyatlarla satışa sunulmuştur. Toptans.net' ten satın alacağınız Toptan Çakmak Modelleri arkadaşınıza, eşinize, sevgilinize hediye edebilir, dilerseniz kendiniz de kullabilirsiniz.

Türkiye Cumhuriyeti' nin kurucusu olan Mustafa Kemal Atatürk sevdiklerinize hediye edebileceğiniz kullanışlı ve şık bir Hediye Seçimidir.

Mustafa Kemal Atatürk Fotoğraflı Çakmak Çeşitlerini Milli bayramlarda, özel günlerde veya yeni iş hediyesi olarak değerlendirebilirsiniz. 

Toptan Mustafa Kemal Atatürk Baskılı Çakmak, Toptan İstanbul Baskılı Çakmak ve diğer İlginç Çakmak Çeşitlerimizi incelemek sipariş vermek için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz.

Toptan Ucuz Çakmak

Ürün Özellikleri:

  • Metal malzemeden üretilmiştir.
  • Karışık desenlerde gönderilir.
  • Gaz ile çalışmaktadır.
Bu ürüne ait yorum bulunmamaktadır.

Yorum yazabilmek için lütfen üye girişi yapınız.

Fırsat ürünleri ürünün piyasa değerinin çok daha altına ve kısıtlı stoklarla satılmaktadır. Aldığınız bütün ürünleri tek kargo fiyatı ödeyerek satın alabilirsiniz.

Sitemizde belirtilen bütün fiyatlara KDV dahil değildir.

Bu ürünü şimdi sipariş verirseniz en geç 30.03.2024 günü kargoya verilecektir.

BENZER ÜRÜNLER

GÜNDEMDEKİ ÜRÜNLER