0
Toptans.net

SiPARiŞ & DESTEK HATTI 0506 471 19 89

Toptan Kına Hatırası Plastik Yelpaze

Ürün Kodu : hs8441

Toptan Yelpazeler sayesinde klima ve vantilatörün yetişmediği her yerde serinleyebilirsiniz.

35.00 TL
KDV DAHİL

Minimum alış adeti : 12

Toptan Kına Hatırası Yelpaze

Toptan Yelpazeler genel olarak kına gecelerinde kına hatırası olarak dağıtılmaktadır. Toptan Yelpazeler okul gösterilerinde, yılbaşı partilerinde, doğum günlerinde kısacası bütün özel organizasyonlarınızda gelen misafirlerinize hoşgeldin amaçlı verebileceğiniz ikramdır. Toptan Yelpazeler klimanın veya vantilatörün olmadığı yerlerde yaz ayının bunaltıcı sıcaklarında yardımınıza koşacaktır. Ev veya ofisinizdeki klimalar malesef cep boyu olmadığı için dışarıya çıkmak herkese sıkıcı geliyor. Malum yaz ayları bunaltıcı sıcaklar başladı. Bu sebepten dolayı bir çoğumuz izin veya tatil günlerimizi evlerimizde geçirmekteyiz. Toptan Yelpazeler ile artık asosyal olmaya son diyebilirsiniz. Sap kısmından tuttuğunuzda sağ ve sol tarafa hızlıca salladığınız an itibari sizi serinletecektir. Toptan Yelpaze karışık renkte üretilmiştir. Toptan Yelpaze genelde kına gecelerinde dağıtılmaktadır. Toptan Yelpazeyi okul gösterilerinde de rahatlıkla tercih edebilirsiniz. 

Toptan Yelpaze, Toptan Ucuz Yelpaze, Toptan Nikah Şekeri Yelpaze, Toptan Kına Hatırası Yelpaze ve diğer Toptan Yelpaze çeşitleri için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz. 

Toptan Yelpaze

Bu ürüne ait yorum bulunmamaktadır.

Yorum yazabilmek için lütfen üye girişi yapınız.

Fırsat ürünleri ürünün piyasa değerinin çok daha altına ve kısıtlı stoklarla satılmaktadır. Aldığınız bütün ürünleri tek kargo fiyatı ödeyerek satın alabilirsiniz.

Sitemizde belirtilen bütün fiyatlara KDV dahil değildir.

Bu ürünü şimdi sipariş verirseniz en geç 20.04.2024 günü kargoya verilecektir.

BENZER ÜRÜNLER

GÜNDEMDEKİ ÜRÜNLER